sunnuntai 22. marraskuuta 2015

The Turner Diaries ja Hunter

Mitä sinä teet, kun he tulevat ottamaan aseesi?

Earl Turner ja hänen kanssapatrioottinsa kohtaavat tämän kysymyksen ja heidät pakotetaan maan alle, kun Yhdysvaltojen hallitus (U.S. government) kieltää tuliaseiden yksityisomistuksen ja järjestää massa-Aseratsiat kokoamaan yhteen epäillyt aseenomistajat. Vihattu Tasa-arvopoliisi (Equality Police) alkaa etsiä heitä, mutta patriootit taistelevat vastaan sabotaasi- ja salamurhakampanjalla. Totaalinen rotusota tapahtuu, kun taistelu laajenee. Turner ja hänen toverinsa kärsivät hirvittävästi, mutta heidän kekseliäisyytensä ja rohkeutensa uusien sissisodankäynnin metodien suunnittelemisessa ja toteuttamisessa johtavat voittoon, joka on intensiteetiltään kataklysminen ja laajuudeltaan maailmanlaajuinen.

FBI on luokitellut The Turner Diaries -kirjan "rasistisen oikeiston raamatuksi" ("the bible of the racist right"). Jos hallituksella olisi valta kieltää kirjoja, tämä olisi listan kärjessä. The Turner Diaries on kiistanalaisin kirja Amerikassa tänä päivänä, ja se on erilainen kirja kuin mikä tahansa kirja, jonka olet lukenut!

Lähde: https://archive.org/details/TheTurnerDiariesByAndrewMacdonald

 
Miten kunniallisen miehen pitäisi kohdata pahuus?

Pitäisikö hänen jättää se huomiotta sillä tekosyyllä, että se ei ole hänen velvollisuutensa?

Pitäisikö hänen liittoutua pahuuden kanssa, koska siellä "fiksu raha" ("smart money") on?

Vai pitäisikö hänen tarttua aseisiin sitä vastaan ja taistella sitä vastaan kaikella voimallaan ja ilman henkilökohtaisten seurausten huomioon ottamista, vaikka hänen täytyy taistella yksin?

Oscar Yeager, entinen taistelulentäjä Vietnamissa, nykyään mukavasti elävä juppi, joka työskentelee puolustusministeriön konsulttina kansakunnan pääkaupungin Virginia-lähiössä, kohtaa tämän valinnan. Hän tarkastelee rotusekoitusta, avointa homoseksuaalisuutta, huumeiden kasvavaa vaikutusta, populaation tummenevaa ihonväriä, kun ei-valkoisen maahanmuuton tulva paisuu. Hän havaitsee, että hänelle se ei oikeastaan ole valinta ollenkaan: hänen on pakko taistella sitä pahuutta vastaan, joka vaivaa Amerikkaa 1990-luvulla; hänen omatuntonsa ei anna hänen jättää sitä huomiotta, ja siihen liittyminen ei tule kysymykseenkään.

Hän julistaa sodan korruptoituneille ja vastuuttomille poliitikoille, jotka johtavat hänen rotunsa ja hänen maansa tuhoamista, juonitteleville mediaherroille, jotka ovat tuon tuhoamisen pääarkkitehtejä, ja hengellisesti sairaille "diversiteetin" kannattajille, jotka ovat heidän halukkaita kätyreitään. Ja kun Oscar Yeager on sotapolulla, sinun olisi parempi olla olematta hänen tiellään!

Hunter on toinen vastarinnan ja vallankumouksen jymymenestysromaani genren menestyskirjan, The Turner Diaries -kirjan, kirjoittajalta.

Lähde: https://archive.org/details/TheHunterByAndrewMacdonaldWilliamLutherPierce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.